Θρίλερ με τα σχολεία: Η Κεραμέως έβαλε τους λοιμωξιολόγους να ψηφίσουν, συνεχίζεται η συνεδρίαση


Θρίλερ με τα σχολεία: Η Κεραμέως έβαλε τους λοιμωξιολόγους να ψηφίσουν, συνεχίζεται η συνεδρίαση

Το Σάββατο 14/11 θα ανακοινωθεί τελικά η απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Τι προηγήθηκε και γιατί η Νίκη Κεραμεώς δεν παρέστη σήμερα στην επίσημη ενημέρωση με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ενώ αρχικά ήταν να ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση για Πανελλαδικό λουκέτο στα δημοτικά σχολεία, που θα παρέμεναν κλειστά για 15 μέρες, η διαδικασία εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του DNews, η Νίκη Κεραμέως έβαλε τους λοιμωξιολόγους να ψηφίσουν, και η συνερδίαση είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Τι προηγήθηκε

Το πρωί οι λοιμωξιολόγοι είχαν την καθιερωμένη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου υπήρξε η εισήγηση για κλείσιμο των σχολείων. Ωστόσο κάποιοι διαφώνησαν και εισηγήθηκαν το «λουκέτο» να αφορά μόνο στα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Το υπουργείο Παιδείας εκτίμησε ότι θα ήταν δύσκολο να γίνουν μαθήματα δύο ταχυτήτων με αποτέλεσμα οι λοιμωξιολόγοι να συνεχίζουν τη συνεδρίαση προκειμένου να καταλήξουν σε οριστική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη Κεραμέως ήταν να ανακοινώσει την απόφαση στη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά, ωστόσο τελικά εξαιτίας των εξελίξεων δεν παρέστη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η απόφαση για τα δημοτικά, θα ανακοινωθεί τελικά, αύριο Σάββατο.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο –>

Ενημέρωση

Comments are disabled.

Plugin "Contact Form 7" not installed or activated
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Don`t!