Συγκλονιστικό βίντεο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου: «Να προσέχετε! Δεν ξέρουμε πως κινείται αυτός ο ιός»


Συγκλονιστικό βίντεο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου: «Να προσέχετε! Δεν ξέρουμε πως κινείται αυτός ο ιός»

Η πρέσβειρα της Αλβανίας στην Αθήνα επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο ο οποίος και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν καλά στην υγεία του και θέλησε να μάθει περισσότερα για την διπλωμάτη της γειτονικής χώρας που βρίσκεται λίγο διάστημα στο πόσο αυτό στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίστηκε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελλάδα προκειμένου να νοσηλευτεί. Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο ιερέας εισήχθη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Βίντεο: «Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός», λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

Στο απόσπασμα από το βίντεο αλβανικού μέσου που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ακούγεται να λέει: «Κι εσείς να προσέχετε. Δεν ξέρουμε πως κινείται αυτός ο ιός».

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», είναι το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός». Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή. Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο –>

Ενημέρωση

Comments are disabled.

Plugin "Contact Form 7" not installed or activated
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Don`t!