Εξοικονομείστε μπαταρία απενεργοποιώντας το 5G στο iPhone

Το νέο πρότυπο ασύρματης σύνδεσης 5G, έρχεται με την υπόσχεση για καλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη ευκολία στην μεταφορά δεδομένων. Καθώς περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες συσκευές θα αποκτούν τις δυνατότητες του νέου δικτύου, είτε χρησιμοποιούν λειρουργικό σύστημα Android είτε iOS.

5G

Ωστόσο, μαζί με τις νέες δυνατότητες έρχονται και ορισμένα αρνητικά, αφού η νέα τεχνολογία μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά την μπαταρία της iPhone συσκευής σας, εξαντλώντας γρήγορα τη διάρκεια ζωής της όσο το δίκτυο είναι ενεργοποιημένο κι εσείς χρησιμοποιείτε την συσκευή. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το 5G όταν δεν το χρειάζεστε, ώστε να εξοικονομείτε περισσότερη μπαταρία.

  • Αρχικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
  • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε ” Κινητό “.
  • Στην ενότητα ” Κινητό “, πατήστε ” Επιλογές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας “.
  • Στην ενότητα ” Επιλογές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας “, πατήστε ” Φωνή & Δεδομένα “.
  • Στο ” Φωνή & Δεδομένα “, επιλέξτε “LTE” από τη λίστα για να απενεργοποιήσετε εντελώς το 5G.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το “5G Αυτόματο” από αυτήν τη λίστα, η οποία θα επιτρέψει στο iPhone να απενεργοποιήσει αυτόματα το δίκτυο για εξοικονόμηση της ζωής της μπαταρίας όταν δεν είναι απαραίτητο.

Μετά από αυτό, βγείτε από τις Ρυθμίσεις. Το δίκτυο είναι πλέον απενεργοποιημένο στο iPhone σας.

Εάν χρειαστεί να το ενεργοποιήσετε, απλώς πηγαίνετε ξανά στις Ρυθμίσεις> Κινητό> Επιλογές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας> Φωνή και Δεδομένα και επιλέξτε “5G Ενεργό” ή “5G Αυτόματο.”

The post Εξοικονομείστε μπαταρία απενεργοποιώντας το 5G στο iPhone appeared first on SecNews.gr.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

How toiPhoneΤεχνολογία

Comments are disabled.


Send this to a friend