Συναγερμός σήμανε στη Λέσβο: Βρέθηκε τυφέκιο G3 μέσα σε σακούλα στη Χαραμίδα

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές στη Λέσβο, καθώς εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 που χρησιμοποιούν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, από περαστικό στην περιοχή της Χαραμίδας.

Ένα απρόσμενο θέαμα αντίκρυσε γυναίκα στην περιοχή της Χαραμίδας στη Λέσβο, καθώς βρήκε ένα τυφέκιο τύπου G3 μέσα σε σακούλα, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, όπου και παρέδωσε το όπλο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα τυφέκιο τύπου G3 του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε χθες βράδυ σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της παρέδωσε το τυφέκιο, μια και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο αυτό το οποίο ήταν πρόσφατα τοποθετημένο εκεί όπου βρέθηκε, από τον σειριακό αριθμό του δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης άρα «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Λέσβο ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της άλλης Ελλάδας; Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο εγκαταλείφτηκε (ή μήπως κρύφτηκε;) στη Χαραμίδα.

Με πληροφορίες από: stonisi / Φωτογραφία αρχείου

The post Συναγερμός σήμανε στη Λέσβο: Βρέθηκε τυφέκιο G3 μέσα σε σακούλα στη Χαραμίδα appeared first on OnAlert.

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

G3ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΛΕΣΒΟΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤΥΦΕΚΙΟ G3

Comments are disabled.