ΓΕΕΘΑ: Με τηλεκπαίδευση διεξήχθη το σχολείο διαλειτουργικότητας-ποιότητας-στοχοθεσίας

Τα αυξημένα θετικά κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα έχουν αναγκάσει την Πολιτεία αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις να λάβουν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού και στο πλαίσιο αυτό το ΓΕΕΘΑ προχώρησε στη διεξαγωγή ενός εκ των πιο σημαντικών σχολείων του, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Παρά την εξάπλωση και τη διασπορά της πανδημίας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας δεν «κάνει πίσω» σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και την δια βίου μάθηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και έτσι προχώρησε κανονικά στη διεξαγωγή του σχολείου διαλειτουργικότητας-ποότητας-στοχοθεσίας με διαφορετικά μέσα.

Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωση Τύπου: «Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) διοργάνωσε από την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου τη 12η εκπαιδευτική σειρά του διακλαδικού σχολείου διαλειτουργικότητας, ποιότητας και στοχοθεσίας.

Όπως ανακοινώθηκε, η εκπαιδευτική δράση διεξήχθη μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνολικά, στο σχολείο συμμετείχαν 91 στελέχη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Πολεμικής Αεροπορίας και Πολεμικού Ναυτικού, τα Σώματα Ασφαλείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σκοπός του σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές της διαλειτουργικότητας και του ελέγχου ποιότητας, καθώς και η εμπέδωση των διαδικασιών της τυποποίησης. Ειδικότερα, η θεματολογία του ελέγχου ποιότητας εστιάστηκε στην θεματική ενότητα «ποιότητα τροφίμων».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομιλητές προέρχονταν από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και άλλους αρμόδιους φορείς

The post ΓΕΕΘΑ: Με τηλεκπαίδευση διεξήχθη το σχολείο διαλειτουργικότητας-ποιότητας-στοχοθεσίας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο –>

Ενημέρωση

Comments are disabled.

Plugin "Contact Form 7" not installed or activated
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Don`t!