Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Γκρέμισε” το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με το ζεϊμπέκικό του

Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Γκρέμισε” το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με το ζεϊμπέκικό του

Δυναμικό παρών έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες στο χθεσινό στην Υγειά μας ρε παιδιά με την λαϊκή μουσική να πρωταγωνιστεί. Ανάμεσά τους κι ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος που φάνηκε να διασκεδάζει πολύ το γλέντι που είχε στηθεί.

Στο μικρόφωνο βρίσκεται ο Λευτέρης Κιντάτος, όπου χαρίζει μοναδικές ερμηνείες γνωστών επιτυχιών. Με το που τραγουδά το «Άσπρο Πουκάμισο φορώ» καλεί κάποιον να γεμίσει την σκηνή με ένα ζεϊμπέκικο κι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του. Ο ίδιος φαίνεται ότι ζει την στιγμή και χαρίζει ένα δυναμικό, βαρύ ζεϊμπέκικο, καθηλώνοντας όσους παρευρίσκονταν στην βραδιά. Ηλίας Βρεττός και Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκαν εκεί για να συνοδέψουν το γνωστό ηθοποιό, χτυπώντας παλαμάκια.

 

Ένα από πιο δυνατά ζεϊμπέκικα που έχουμε δει στο πλατό του στην Υγειά μας ρε παιδιά.

 

To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Γκρέμισε” το πλατό του Στην υγειά μας ρε παιδιά με το ζεϊμπέκικό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

MediaΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Comments are disabled.

Send this to a friend