Δείτε τα ρολόγια που φορούν 5 ράφτες της θρυλικής Savile Row του Λονδίνου

Δείτε τα ρολόγια που φορούν 5 ράφτες της θρυλικής Savile Row του Λονδίνου

Ο κόσμος της παραδοσιακής, κατά παραγγελία, ραπτικής για άνδρες είναι (σχεδόν) τόσο παλαιός όσο ο ίδιος ο χρόνος, με μερικά ονόματα της Savile Row (θρυλική οδός της βρετανικής πρωτεύουσας που αποτελεί σημείο αναφοράς για την τέχνη της bespoke ραπτικής) να χρονολογούνται από τις αρχές του 1800, έχοντας τον Τσάπλιν και τον Τσώρτσιλ ανάμεσα στην πελατεία τους.

Η κληρονομια και η ιστορία για τους μαέστρους της bespoke ραπτικής είναι σημαντικές, αυτό ωστόσο που είναι εξίσου σημαντικό για αυτούς, είναι το χρονοδιάγραμμα. Όταν ασχολείσαι με την κατασκευή μιας κατά παραγγελία δημιουργίας, ειδικά αν έχεις πελάτες που δεν θέλουν να περιμένουν για πολύ καιρό, το να είσαι ακριβής είναι το “κλειδί”.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ρολόγια φοράνε μερικοί απο τους καλύτερους ράφτες της Βρετανικής πρωτεύουσας ώστε να παραμένουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

To άρθρο Δείτε τα ρολόγια που φορούν 5 ράφτες της θρυλικής Savile Row του Λονδίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Συνέχεια… –>


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να Ακούς Επιλεγμένη μουσική για την στιγμή του καφέ σου, Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook και Twitter.

Χωρίς κατηγορία

Comments are disabled.