Πληροφορίες – Όροι Χρήσης


Παρακαλούμε προτού κάνετε την οποιασδήποτε χρήση της μηχανής του CoffeeRadio.gr, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

To CoffeeRadio.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης και ταξινόμησης ειδήσεων, η οποία λειτουργεί αυτόματα συλλέγοντας και ταξινομώντας τις ροές κατά πηγή, κατηγορία, ημερομηνία, λέξεις κλειδιά, από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites και blogs της Ελλάδας. Σκοπός του CoffeeRadio.gr ΔΕΝ είναι να ενημερώσει το χρήστη για την επικαιρότητα. Το CoffeeRadio.gr αποτελεί, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να αναζητήσει θέματα της επικαιρότητας από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και blogs. Δεν αναδημοσιεύει ούτε ειδησεογραφικές ούτε οποιουδήποτε άλλου τύπου αναρτήσεις. Δημοσιεύει τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του CoffeeRadio.gr με τη μορφή παραπομπών προς τη διεύθυνση του εκάστοτε περιεχομένου.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή τουCoffeeRadio .gr, για να αναζητήσετε ειδήσεις βάσει πηγής, κατηγορίας, ημερομηνίας, λέξεων κλειδιών ή να περιηγηθείτε στην επικαιρότητα, έτσι όπως αυτή συλλέγεται από τη μηχανή του CoffeeRadio .gr

Αποποίηση ευθυνών

TΟ CoffeeRadioGR ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Το CoffeeRadio.gr ΔΕΝ είναι δημοσιογραφικό site, ΔΕΝ είναι ενημερωτικό site, και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ εγγυώμαστε ότι τα αποτελέσματα που εξάγει η μηχανή του CoffeeRadio .gr παραπέμπουν σε ακριβές και αληθές περιεχόμενο. H ομάδα του CoffeeRadio.gr αποτελείται από προγραμματιστές και όχι από δημοσιογράφους.

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ υιοθετούμε τα στοιχεία που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες προορισμού και ΟΥΤΕ εκφράζουν προσωπική άποψη του διαχειριστή της ιστοσελίδας ούτε οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην ομάδα ανάπτυξης του κώδικα. Οι παραπομπές εξάγονται με αυτόματο τρόπο, μέσω της μηχανής του CoffeeRadio.gr, από τα ελληνικά blogs και sites. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αναρτήσεις στις οποίες οδηγούν οι παραπομπές του CoffeeRadio.gr είναι αληθινές και ούτε φέρουμε καμία ευθύνη, για προσωπικές απόψεις των ιστοσελίδων που έχουν ευρετηριοποιηθεί και που ενδεχομένως να περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όλες οι παραπομπές παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του .CoffeeRadiogr με αντικειμενικό τρόπο και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σε καμιά περίπτωση το περιεχόμενο και οι παραπομπές του CoffeeRadio.gr δεν αποτελούν και δεν μπορούν να θεωρηθούν, αμέσως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε ευθύνης μας.

CoffeeRadio.gr ΔΕΝ αναδημοσιεύει ειδήσεις, παρά μόνο ευρετηριοποιεί και εξάγει παραπομπές προς αυτές. Τα στοιχεία κάθε παραπομπής (τίτλος, φωτογραφία, περιγραφή) ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρά σε σχέση με τα αρχικά, καθώς η μηχανή του CoffeeRadio.gr δεν είναι πάντα σε θέση να αναγνωρίσει με απόλυτη ακρίβεια τους χαρακτήρες της ευρετηριοποιημένης ιστοσελίδας (πχ. κινέζικη γραφή, χαρακτήρες ελέγχου).

Επιπλέον η αξιολόγηση των παραπομπών γίνεται με αυτόματο τρόπο και μόνο για εσωτερική χρήση και πολύ πιθανόν να υπάρχουν λάθος τιμές.

Παράλληλα στις παραπομπές ενδέχεται να έχουν προστεθεί λέξεις κλειδιά, οι οποίες προέρχονται από αναζητήσεις που γίνονται από τους επισκέπτες μέσω των μηχανών αναζήτησης και δεν εγγυόμαστε ότι είναι 100% σχετικά με την παραπομπή. Ενδέχεται η μηχανή αναζήτησης που προώθησε το εκάστοτε χρήση στη μηχανή αναζήτησης του CoffeeRadio.gr, να σύνδεσε παραπομπές με λάθος λέξεις κλειδιά. Δεν είναι δυνατό και δεν απαιτείται από την ομάδα του CoffeeRadio.gr, να αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας της εκάστοτε μηχανής αναζήτησης και του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες την χρησιμοποιούν. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την περίπτωση στην οποία η χψζ μηχανή αναζήτησης, όπως πχ Google, Bing, Ask έχει συνδέσει κάποιες παραπομπές με λάθος λέξεις κλειδιά. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο, πιστεύετε ότι η χψζ μηχανή αναζήτησης έχει συνδέσει μια παραπομπή του CoffeeRadio.gr με λάθος λέξεις κλειδιά, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την επιλογή «Αναφορά / Διαγραφή Παραπομπής» και επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να λυθεί το πρόβλημα άμεσα.

Τα πολυμεσικά στοιχεία όπως εικόνες, βίντεο, φωτογραφίες, δεν αποθηκεύονται στους εξυπηρετητές μας, αλλά χρησιμοποιούνται απευθείας σαν εξωτερικοί σύνδεσμοι, όπως αυτοί παρέχονται από τις ιστοσελίδες που η μηχανή του CoffeeRadio.gr έχει ευρετηριοποιήσει. ΔΕΝ υιοθετούμε τις εικόνες ή πιθανές γελιογραφίες που πιθανόν να εμφανίζονται μαζί με τις αναρτήσεις. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν υπάρχουν αναρτημένα στις ευρετηριοποιημένες ιστοσελίδες, πολυμεσικά στοιχεία ακατάλληλα για προβολή ή στοιχεία με πνευματικά δικαιώματα.

Όλα αυτά τα πολυμεσικά στοιχεία, εμφανίζονται καθαρά για να δώσουν τη δυνατότητα στο χρήστη, να προχωρήσει στην ανάγνωση της πληροφορίας στην οποία παραπέμπει το CoffeeRadio.gr. Εφόσον ζητηθεί από τον εκάστοτε θιγόμενο, τα στοιχεία αυτά θα αφαιρεθούν άμεσα, μέσω απλής επικοινωνίας ή ΑΥΤΟΜΑΤΑ μέσω χρησιμοποίησης της επιλογής «Αναφορά / Διαγραφή παραπομπής».

Επιπλέον ενδέχεται κάποιες ή και όλες οι αναρτήσεις να έχουν διαγραφεί από τις αντίστοιχες ευρετηριοποιημένες ιστοσελίδες. Η αυτόματη διαγραφή είναι διαδικασία με μεγάλο κόστος και δεν μπορεί να καλυφθεί. Παρακαλούμε ενημερώστε μας με email ή χρησιμοποιήστε την επιλογή «Αναφορά / Διαγραφή Παραπομπής», για διαγραφή του σχετικού υλικού.

Η μηχανή του CoffeeRadio.gr προσπαθεί να εντοπίσει αυτόματα την εικόνα που αφορά σε μία ανάρτηση και να την προσαρτήσει στην παραπομπή που εξάγει όπως αυτή εντοπιζεται σε κάθε ευρετηριοποιημένη ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που κάποια εικόνα σας θίγει, παρακαλουμε χρησιμοποιήστε την επιλογή «Αναφορά / Διαγραφή παραπομπής» για να διαγράψετε την παραπομπή από το σύστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα διαγραφεί άμεσα. Δεδομένου ότι ο εντοπισμός της εικόνας πραγματοποιείται με αυτόματο τρόπο, ενδέχεται να εντοπιστεί λανθασμένη ή και να μην εντοπιστεί καθόλου εικόνα ανάρτησης στην ευρετηριοποιημένη ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που υπάρχει λάθος σε εικόνα παραπομπής, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας για να διορθωθεί.

Η ομάδα του CoffeeRadio.gr, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα ζητήματα προσωπικών δεδομένων και πράττει το καλύτερο για τη διασφάλισή τους. Δεν κρατάμε προσωπικά στοιχεία των χρηστών οι οποίοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτά που παρέχονται μέσω του εκάστοτε φυλλομετρητή του χρήστη, μέσω του \$_REQUEST, όπως name και version (Mozilla Firefox 5.0) και η ip του χρήστη. Τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για στατιστική επεξεργασία και εξαγωγή διαγραμμάτων, για παράδειγμα: ποσοστό επισκεπτών από την Ελλάδα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. TΟ CoffeeRadio.gr ενδέχεται κάνει χρήση των cookies, για την προστασία του server από επιθέσεις και για την εμφάνιση προτεινόμενων παραπομπών στους χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα

Επιπλέον πολύ πιθανόν cookies να χρησιμοποιούν και άλλες ιστοσελίδες οι οποίες ενσωματώνονται μέσα στο CoffeeRadio.gr, όπως το Adsense ή το Facebook για την προβολή διαφημίσεων κτλ.

Η χρήση οποιασδήποτε επιλογής της μηχανής του CoffeeRadio.gr γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη. Επομένως το CoffeeRadio.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα του.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενδέχεται κάποιες παραπομπές να μην είναι κατάλληλες για ανηλίκους. Η χρήση του CoffeeRadio.gr απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών, χωρίς την επίβλεψη κηδεμόνα. Παρακαλούμε απομακρυνθείτε από τη μηχανή του CoffeeRadio.gr

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο σας ενοχλεί που χρησιμοποιούμε τα κείμενα που υπάρχουν στο site σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα διαγράψουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική άμεσα.

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο, κάποια παραπομπή πιστεύετε ότι πρέπει να διαγραφεί (ανακρίβεια, συκοφαντία κτλ), παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την επιλογή «Αναφορά / Διαγραφή Παραπομπής» για να διαγραφεί αυτόματα ή επικοινωνήστε μαζί μας, και θα διαγράψουμε οποιαδήποτε πληροφορία ζητηθεί άμεσα.

Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε θα έχουμε σκοπό να βλάψουμε τη δημόσια εικόνα κάποιου προσώπου ή εταιρίας.

Ως μηχανή αναζήτησης, προσπαθούμε να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ανάλογα με τις γνώσεις και τις δυνατότητές μας. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο πιστεύετε ότι κάτι είναι λανθασμένο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διορθωθεί άμεσα.

Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

ΤΟ CoffeeRadio.gr κρατάει το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, ανάλογα τις τροποποιήσεις και τις επεκτάσεις που γίνονται στην μηχανή του. Παρακαλούμε επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή, για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Με εκτίμηση,

Coffee TEAM


Send this to a friend